Video Asus Transformer Book Duet (TD300) Kort Online Verschenen

Het bezit even geduurd, maar jullie hoeven niet langer boven spanning te zitten; hiermee mijn indruk van de Groot Nieuws Gemeente die ik afgelopen zondag heb bezocht! In tegenstelling tot zijn voorgangers heeft de Galaxy S6 naar verwachting een metalen behuizing bij een dikte van 6, 9 millimeter. Het toestel wordt dunner dan de Galaxy S5 (8, één millimeter), maar is waarschijnlijk niet meer waterdicht. Voordat consumenten die dit ongetwijfeld wensen, werkt Samsung naar verluidt aan een stof- en waterbestendige Active-versie. Met 1 maart wordt eveneens de presentatie van de Galaxy S6 Edge verwacht, een variant van de Galaxy S6 met dezelfde scherm dat aan beide zijkanten iets afloopt.

In totaal zijn er meer dan 800 apparaten uitgebracht die gebruik maken van Android. Hierbij worden tablets als de Amazon Kindle Fire en goedkope Chinese tablets niet meegerekend, dus het onofficiele cijfers zal ongetwijfeld beduidend hoger liggen. Google zijn momenteel met een Android-team aanwezig op MWC. De laatste updates kan jou op de officiële Android MWC-site volgen.

In twee nieuwe video’s laat Samsung de Galaxy S5, Galaxy Gear 2 en Gear Fit uitgebreid zien. De belangrijkste ben natuurlijk de officiële Galaxy S5 hands-on video van Samsung, die alle ins en outs van de smartphone laat zien. En toegegeven: dat zijn daar nogal wat. De helft video, waarin de twee nieuwe wearables van Samsung aan bod komen, is ook zeer uitgebreid plus laat met name de gloednieuwe Gear Fit – het accessoire waar dikwijls media positief over zijn – goed zien.

In Zuid-Korea zijn de G Flex reeds beschikbaar en in de Verenigde Staten kan men vanaf het einde van deze maand aan de slag met het leuke LG-toestel. De G Flex is voorzien van beslist gebogen 6 inch-scherm aan een 720p-resolutie dat dankzij de flexibele oled-technologie ben Clash of Clans in te drukken wanneer je de telefoon plat op een tafel legt. Op het dunste punt meet de G Flex 7, 9 millimeter plus dankzij de vorm kun je hem – ondanks het grote scherm – toch comfortabel gebruiken.

Inbox zal (voorlopig alleen als je toestel in het Engels ben ingesteld) drie reacties voorstellen bij een bericht, waarbij de lengte ervan bewust kort is gehouden. De berichten zijn ietwat onpersoonlijk en generiek, wat voor korte antwoorden niet zoveel uitmaakt. Maar bij berichten langer dan zes kwestie kan dat wat ongemakkelijk worden, zo betoogt Google.